Kontorsstäd & Produktionsstäd

 

Lokalvård av företagets lokaler

Vi ser till att ni får en ren arbetsmiljö. Städ av företags kontor och produktion är den största delen av våra verksamheter, och därmed också det vi bäst på. Vi utför kontorsstädning på såväl mindre som medelstora och stora företag över hela Småland.
Städning av era lokaler utförs utifrån era önskemål och våra kunskaper, för det tror vi är den bästa lösningen för att alla ska vara nöjd med våra tjänster. För oss är det självklart att lokalvården utförs på fasta tider varje vecka, och med samma personal.​​​​
Med våra kontor i Tranås, Jönköping, Vetlanda, Sävsjö och Växjö så finns det alltid ett Småländska Städföretag på rimligt avstånd för att kunna utföra lokalvård överallt i Småland.

Vi erbjuder även: storstäd, möbeltvätt, takstäd, fasadtvätt, garagestäd, frukostleveranser och kaffemaskiner.

Anpassad kontorsstädning för företag

Småländska Städ är glada att kunna erbjuda sina kunder företagsstäd av högsta kvalitet. Vi har utbildade lokalvårdare som både höjer säkerheten och trivseln på din arbetsplats genom att städa och rengöra alla ytor grundligt. Vi vänder oss både till små och stora företag och utvecklar ständigt vår verksamhet efter våra kunders behov och förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är två ledord i vårt arbetssätt och när våra lokalvårdare besöker din arbetsplats kan du känna dig trygg med att städningen utförs på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Med moderna verktyg och metoder ger vi dig en effektiv rengöring av både golv, bord och diverse svåråtkomliga ytor. När det kommer till kök och toaletter lämnar vi ingenting åt slumpen och ser till att minimera riskerna för kontamination eller smittspridning.

Anpassade tjänster efter dina önskemål

Innan vi sätter igång med kontorsstädningen på ditt företag börjar vi alltid med en noggrann planering där vi ser över dina lokalers specifika förutsättningar och behov av rengöring och städning. Beroende på vilken verksamhet det gäller kan det finnas olika faktorer som vi måste ta hänsyn till, som till exempel elektronik, känsliga material, svåråtkomliga utrymmen eller särskilt farliga ämnen som ditt företag hanterar. Vi har lång erfarenhet av att ta fram kundanpassade lösningar för varje enskild kund, och utifrån nära dialoger möta just dina krav och önskemål. Vi följer alltid upp våra insatser med ett kritiskt förhållningssätt för att ytterligare förbättra våra tjänster i dina lokaler. Som kund till Småländska Städ vill vi att du känna dig trygg med att saker och ting alltid blir gjorda enligt planerna och att du får snabb service utifall någonting oförutsett inträffar. Med ett öppet förhållningssätt hoppas vi att du vänder dig till oss vid minsta fundering som rör våra tjänster för att vi snabbt ska kunna bemöta dig på ett professionellt sätt. Varmt välkommen att kontakta oss på Småländska Städ!

kontorsstäd

Hög trivsel och ett professionellt intryck

Med en städad och ren arbetsmiljö banar vi väg för högre trivsel bland de anställda och framför allt ett betydligt mer professionellt intryck vid eventuella kundbesök. Att ha det städat och snyggt omkring sig är tydligt kopplat till högre produktivitet och effektivitet i alla typer av verksamheter. Ett personalkök behöver kontinuerligt rengöras och genom att lämna över ansvaret till professionella lokalvårdare, kan du dels glädjas åt ett renare och fräschare resultat, samt ägna din tid till annat som gynnar ditt företags utveckling. Detsamma gäller naturligtvis personaltoaletterna. Vi värnar om din och våra anställdas hälsa och använder oss i största möjliga mån av miljövänliga metoder och ofarliga rengöringsmedel, för att du ska kunna andas fräsch och frisk luft när du arbetar.  

Jönköping

Småländska Städ AB
Tel: 036-44 00 500

Granitvägen 7
553 03 Jönköping

Höglandet

Småländska Städ på Höglandet AB
Tel: 0382-34 400
​​​​​​​

Hantverkaregatan 3
576 35 Sävsjö

Västervik

Städcentralen i Västervik AB 
Tel: 0490-833 30

Kolonivägen 1A
593 61 Västervik

Nybro, Kalmar Ljungby & Växjö

Småländska Städ i Växjö AB
Tel: 0470-480 68

Smedjegatan 49
352 46 Växjö