Fönsterputs

 

Fönsterputs är enligt vår filosofi ett hantverk

Och vi har Smålands bästa fönsterputsare i våra bolags Specialavdelningar. Denna personal har utbildats av arbetsledare med lång erfarenhet av fönsterputs. Så våra fönsterputsare är hantverkare med bästa kompetens.
​​​​​​​
Vi kan göra putsningar på höga höjder då våra anställda har aktuella liftutbildningar. Vi utför även fönsterputs med ultrarent vatten, sk avjoniserat vatten. När man putsar med avjoniserat vatten så behövs inga liftar utan utrustningen når upp till 20 meter. Det behövs dessutom inga kemikalier, vilket gör fönsterputsningen både billigare och miljövänligare. 

Fönsterputs med skinande resultat

Småländska Städ är specialister inom fönsterputsning. Vi använder oss av konstens alla regler för att putsa rutorna skinande rena och vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag. En regelbunden fönsterputsning ger onekligen ett lyft till den totala upplevelsen på arbetsplatsen eller bostaden. Vi använder moderna och miljövänliga metoder för att nå skinande rena resultat där du befinner dig. Våra specialiserade fönsterputsare tar fram en anpassad lösning för varje enskilt uppdrag och utför arbetet efter dina behov och önskemål. Den höga kompetensen hos våra medarbetare grundar sig i en stolthet och vilja att bemästra hantverket på bästa möjliga sätt.

Vi är snabbt på plats där du behöver oss och vi är vana vid att stå inför diverse utmaningar som kräver finurliga lösningar för en effektiv fönsterputsning. Det kan exempelvis handla om svårtillgängliga ytor som kräver särskilda redskap för att nå varje centimeter av rutan.

Moderna lösningar för rena fönster

Naturligtvis är våra anställda utbildade i fönsterputsning och med tillhörande liftutbildning hanterar de även arbeten som utförs på höga höjder. Med fokus på att implementera nya innovativa lösningar för att putsa fönster på ett effektivt och miljövänligt sätt kan vi erbjuda våra kunder det allra bästa som branschen har att erbjuda. Vi använder till exempel avjoniserat, även kallat ultrarent vatten, som innebär att vi kan putsa dina fönster utan kemikalier och vi kan arbeta upp till en höjd på 20 meter utan lift. Detta innebär lägre kostnader och större möjligheter för dig att kunna glädjas åt en mer kontinuerlig fönsterputsning och i sin tur konstant rena och fina fönster.

Fönsterputs

Lång erfarenhet inom fönsterputs

Småländska Städ är ett föredöme i branschen och vi bygger vår verksamhet på en stabil grund med lång erfarenhet och hög kompetens. Med vår fönsterputsning kan du därmed lita på att arbetet blir utfört med fokus på hög kvalitet och med omsorg i varje detalj. Vi har ett flexibelt och öppet förhållningssätt gentemot våra kunder och med en hög servicenivå som utgångspunkt. Inga kunder är för små eller för stora och vi ser med nyfikenhet fram emot att bemöta dina behov och önskemål på ett professionellt och anpassat sätt. Anlita oss på Småländska Städ och låt dina fönster glänsa som aldrig förr!

Jönköping

Småländska Städ AB
Tel: 036-44 00 500

Granitvägen 7
553 03 Jönköping

Höglandet

Småländska Städ på Höglandet AB
Tel: 0382-34 400
​​​​​​​

Hantverkaregatan 3
576 35 Sävsjö

Västervik

Städcentralen i Västervik AB 
Tel: 0490-833 30

Kolonivägen 1A
593 61 Västervik

Nybro, Kalmar Ljungby & Växjö

Småländska Städ i Växjö AB
Tel: 0470-480 68

Smedjegatan 49
352 46 Växjö